Викиват ООД - официален представител на Mastech за България
bg
BGN
0

Отказ от Поръчка

Право на клиента да се откаже от своята онлайн поръчка в 14-дневен срок

 

Уважаеми клиенти на Mastech.bg,

В случай, че не сте  доволни от вашата покупка от нас или просто сте си променили мнението, трябва да знаете, че в рамките ЕС имате право да върнете обратно свои покупки, направени от разстояние - онлайн, чрез изпратен имейл или по телефон без да дължите обезщетение или неустойка в рамките на 14 календарни дни, считано от деня на получаване на вашата практа.

Може да се възползвате от процедура: Отказ от поръчка по каквато и да е причина, при спазване на следните условия:

  • Да спазите срока от 14 календарни дни, за да върнете вашата онлайн покупка.
  • Да уведомите Mastech.bg своевременно като попълните корекнто формуляра: Отказ от поръчка
  • Да върнете стоката обратно към Mastech.bg в оригинална и ненарушена търговка опаковка заедно с цялата придружаващата я документация вкл.: документ за покупка -Фактура или касов бон, ръководство за употреба и гаранционна карта.
  • Да се уверите, че стоката е прилежно и безопасно опакована с цел избягване на транспорти дефекти, счупвания или наранявания.
  • Продуктите не трябва да бъдат разопаковани, употребявани или третирани по какъвто и да било начин и  напълно окомплектовани с всички прилежащи аксесоари и резервни части.
  • Възстановяването на сумата се извършва без покриване на транспортните разходи, а само за стойността на продукта/продуктите. Сумата се връща към клиента по същия начин, по който е бил избран от клиента при доставка.

Mastech.bg си запазва правото да откаже връщане на сума и да не уважи процедура: Право на упражняване на отказ в случай, че следните условия не са покрити от клиента:

  • Упражняването на процедура: Отказ от поръчка е предявено след изтичане на законоустановения срок от 14 календарни дни от получване на пратката ви.
  • Продуктите не съответстват на закупените от клиента
  • Продуктите са изпратени с нарушена или без оригинална търговска опаковка, без придружаваща документация.
  • Продуктите или тяхната търговска опаковка са нарушение при транспортиране и това може да се установи чрез обикновен преглед.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

Продуктите следва да бъдат върнати към доставчика за сметка на клиента с куриерска фирма по негов избор до:

ВИКИВАТ ООД

4002, Пловдив, България

Ул. Мостова 3 До отдел: Рекламация

 

Mastech.bg си запазва правото на отказ при получаване на върната стока, която е изпратена за сметка за доставчика.

В този случай, доставчикът си запазва правото да приспадне транспортните разходи, дължими на куриера от цената на отказаната стока.

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с общите условия Разбрах