Викиват ООД - официален представител на Mastech за България
bg
BGN
0

Mastech част от MGL Group

Кои сме ние
Кои сме ние
Иновации, технологии, лидерство
Информацията, въображението и инициативата са ключовите моменти за нашата иновация, с която за да отговорим на новите изисквания и да задоволим нуждите на пазара на електроенергия. Ние проучваме и изследваме, развивайки идеи и технологии, за да вървим напред и да допринесем за напредъка.
Нова група от високо опитни компании
Mastech лого
Mastech
Mastech се фокусира върху предоставянето на най-качествените и иновативни измервателни уреди за електрическия пазар заедно с най-доброто обслужване на нашите клиенти повече от 30 години. С богатата си продуктова линия и непрекъснатите усилия за надграждане и усъвършенстване на продуктите, ние сме горди да предложим разнообразна гама от продукти на нашите клиенти.
KPS лого
KPS
Ние проектираме, произвеждаме и продаваме продукти и решения за професионалния електрически пазар, винаги с най-високо ниво на качество и конкурентоспособност. С цел да предложим най-добрите решения, ние разработваме собствената си марка, обхващаща гама от енергоспестяващи продукти до фотоволтаични решения.
Power Probe TEK лого
Power Probe TEK
В Power Probe TEK вярваме, че нещата трябва да са прости. Ето защо ние проектираме измервателни уреди и инструменти, за да направим сложна автомобилна технология достъпна за съвременния автотехник. Тъй като автомобилната технология продължава да се развива непрестанно, Power Probe TEK се стреми да предлагавинаги иновативни технологични решения и знания както за техници, така и за любители.
Ценности и култура
Почтеност
За нас е важно нашите международни партньори и колеги да споделят общи виждания и разбирания като:
  • Да бъдат винаги отворени за нови идеи
  • Да общуват и споделят по прозрачен и коректен начин
Ориентирани към КЛИЕНТА
В рамките на нашата група основният принцип е: да се вслушваме. Нашите персонализирани решения и иновативни продукти са създадени благодарение не този златен принцип. Вслушването е това, което ни помога да се усъвършенстваме непрестанно и ни прави това, което сме.
Мислим глобално, действайки локално
Групата ни е формирана от компании, които работят в световен мащаб, нашите екипи работят в световен мащаб и нашите клиенти са базирани в глобален мащаб. С тази глобална визия нашият бизне модел се основава на стратегически анализ за всеки отделен пазар, което ни позволява да взаимодействаме в близостт до клиентите и да се приспособяваме към всяко едно индивидуално изискване на различните пазари. Благодарение на тази визия, всички разработки и решения на MGL Group са насочени към създаване на услуги и продукти с добавена стойност.
Съвместна дейност
Групата ни е създадена от три компании и дългогодишен опит в своята област, но възприемащи новите идеи, технологии и сме изцяло адаптирани към еволюцията на пазарите. Тази солидна основа гарантира, че сме наясно и обучени да създаваме актуални отлични решения.
Производство
В рамките на MGL Груп, ние произвеждаме широка гама иновативни продукти, покриващи различни нужди на нашите пазари - от основни измервателни уреди до последните технологии на електрическото оборудване. Това гарантира на нашите клиенти и партньори, че отговаряме на изискванията и промените на световния пазар като предлагаме решения и за най-взискателните нужди. В MGL гарантираме, че всички наши процеси са синхронизирани, фокусирани и насочени към следните области:
 
Управление на иновациите
Ефективното управление на иновациите е от съществено значение за гарантиране на технологичното развитие. Иновациите и креативността включват екипи от висококвалифицирани служители на всяко ниво, които да въвеждат нови идеи, процеси и продукти.
Управление на веригата за доставки
За компанията ни е от съществено значение да работи с одобрени доставчици, които да отговарят на всички изисквания и екологични стандарти като гарантират справедливи условия на труд, най-вече при използване на опасни материали или при работа с развиващи се икономики.
Управление на жизнения цикъл на продукта
Потреблението на енергия трябва да се оценява през целия жизнен цикъл на продукта, тъй като много аспекти могат да определят електронните отпадъци. Намаляване на теглото, модулен дизайн или програми за обратно приемане трябва да се вземат предвид при проектирането на нови продукти.
Кодове за бизнес поведение
В MGL, ние гарантираме, че нашия бизнес кодекс е базиран на най-добрите етични практики, международни разпоредби и честни, и близки човешки отношения, основани на коректност и взаимно доверие.
Решения
Всеки отделен проект се подготвя чрез внимателно проектиран процес, осигуряващ цялостното решение, от първоначалните проучвания до пълния пакет продукти за конкретни приложения.

При разработването на гамата от решения в MGL Груп, ние винаги се ръководим от 3 основни принципа:
Околна среда
ние поемаме ангажимента за устойчиво развитие в нашата екологична отговорност, за да гарантираме интегрирането на екологичните ценности в нашите стратегии, политики, практики и процедури.
Икономика
с нашите действия се стремим да допринасяме за развитието на икономиката в областите, в които имаме присъствие.
Общество
с нашите партньори на местно във всеки пазар сме загрижени да бъдем част от общността, да установим дълготрайни връзки с нашите клиенти и да участваме в социалното благополучие.
Основни принципи
Къде сме локализирани
Нашите централи са разпределени в три различни континента:
Mastech Group, Тайван
Mastech Group, Тайван
KPS Euman, Испания
KPS Euman, Испания
Power Probe TEK, САЩ
Power Probe TEK, САЩ
Пазари
Като глобална група, ние присъстваме в голям брой държави в целия свят - САЩ, Мексико и Перу; Великобритания, Испания и Германия; Алжир, Южна Африка и Танзания до Индия, Япония или Корея.
Имате въпрос?
При индивидуални запитвания за цени за количество, внос на специализирани уреди или планиране може да се свържете с нашия търговски отдел.
Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с общите условия Разбрах