Викиват ООД - официален представител на Mastech за България
bg
BGN
0

Стани партньор

Защо да изберете Mastech® за свой партньор?

Mastech® Global е междуродна компания, част от холдинг MGL Group, която проектира и произвежда измервателни уреди и тестови инструменти за професионалисти и любители повече от 30 години. Мисията на компанията е чрез своите продукти да осигурява качество, улеснение, безопасност и производителност в активния живот на своите клиенти.

С централи, базирани в три различни континента - Северна Америка, Европа и Азия, Mastech® Global непрестанно разширява и затвърждава своето международно присъсъствие на водещ доставчик на измервателни уреди с мрежа от оторизирани дистрибутори и търговски партньори в над 30 държави.

Mastech® Global в България

За Mastech® всеки пазар и всеки клиент имат значение! С помощта на новоизградената европейската централа, базирана в Астурия, Испания през 2018г, компанията постави като приоритет обслужването и развитието на своите многобройни европейски клиенти.

Партньорството между Mastech® и ВИКИВАТ ООД

е тази локална крачка в България, която направихме заедно, за да предложим комплексно, техническо, логистично и маркетинг обслужване в диструбуцията на измервателни уреди и инструменти на българския потребител.

Ние сме отворени към разширяване на нашата търговска мрежа като предлагаме различни възможности и създаване на благоприятна бизнеса структура за всеки бизнес, който има опит, желание и познания в областта на измервателните уреди, за да изградим не само дълотрайни и плодотворни бизнес отношения, но и да доставим стабилност и грижа за всички крайни потребители в днешния предизвикателен свят, където растежът е възможен само чрез екипна работа.

Каква е продуктовата гама, която предлагаме?

Ние предлагаме продукти, предназначения за изпитване и измерване с професионално позициониране на базата на балансирана напреднала технология. С нашия проактивен и партниращ си екип, създавaме модерни и достъпни технологии с цел да улесним живота на нашите потребители.

Всички уреди и инструменти Mastech® подлежат на постоянен контрол и мониторинг на качеството от органи като VDE, UL и TÜV, за да предоставим безопасност и сигурност на нашите клиенти.

Запознайте се с продуктите, като разгледате каталозите на Mastech
Mastech® за професионалисти и електротехници
Професионалистите се нуждаят от надеждни уреди и инструменти за измерване, на които могат разчитат в своя работен процес. Цифровите мултиметри са сред най-важните уреди от набора от инструменти на всеки електротехник.
Богатият продуктов каталог на Mastech® предлага разнообразие от инструменти - цифрови мултицети, умни AC/DC амперклещи, тестери на мрежи и земно съпротивление, инфрачервени термометри, луксметри, влагомери и други измервателни уреди с различни приложения.
Изборът на MASTECH като доставчик ще гарантира безкомпромисно качество и спазване на всички етични и качествени стандарти.
Mastech® за любители и DIY пазар
Продуктовата гама на Mastech предоставя достъпни, модерни и ориентирани към крайния потребител решения клиенти като използва експлоатационни и производствени стандарти в линията измервателни уреди, използвани за битово предназначения, за да гарантира безопасността във всеки дом и в обкръжаваща среда.
Разширете своя бизнес
Ако искате да разширете своя бизнес с нови и полезни продукти Mastech, попълнете формата за контакт с нас, за да научите как можем да ви бъдем полезни.
Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с общите условия Разбрах