Викиват ООД - официален представител на Mastech за България
bg
BGN
0

Методи на плащане

КАК МОГА ДА ПЛАТЯ СВОЯТА ОНЛАЙН ПОРЪЧКА?

 • Към момента може да изберете вариант за плащане с наложен платеж при получаване на поръчката си или чрез банков превод.
   

КАК ФУНКЦИОНИРА ОПЦИЯ ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ?

 • При избор на опция „наложен платеж“ дължимата сума за продуктите и транспорта се заплаща в брой на куриера при получаването й. Не се начисляват никакви допълнителни такси.
   

КАК ФУНКЦИОНИРА ПЛАЩАНЕ С БАНКОВ ПРЕВОД?

 • При избор на начин на плащане „банков превод“, ние ще Ви изпратим Проформа Фактура на Вашия имейл. След като плащането е видимо в нашата система, пратката Ви ще бъде изпратена от наш склад с куриерска фирма. При доставянето й може да заплатите транспортната услуга, ако тя не е включена във Вашата фактура.
   

МОГА ЛИ ДА ПОЛУЧА ФАКТУРА НА ЮРИДИЧЕСКО ЛИЦЕ (ЮЛ) АКО ПАЗАРУВАМ ОНЛАЙН?

 • В секция“ МОЯТ ПРОФИЛ“ може да попълните данни за юридическото лице (ЮЛ), за което искате да издадем фактура. При приемане на Вашата пратка от куриер, ще получите Фактура и други необходими документи, които поставяме в плика с товарителницата.
   

ОБЪРКАХ ДАННИТЕ ЗА ФАКТУРА, КАК ДА ПОСТЪПЯ?

 • Ако сте попълнили грешни данни във Вашия профил, може да ги редактирате по всяко време.

 • Винаги може да се свържете с нас на посочените телефони или имейл, за да Ви асистираме с издаване на нова Фактура. Важно е да знаете, че промяна по Фактура може да бъде направена, ако поръчката е фактурирана в рамките на текущия месец.
   

Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с общите условия Разбрах