Викиват ООД - официален представител на Mastech за България
bg
BGN
0

Новини и Събития

MGL Group с участие на предстоящите есенни издание на изложенията HKTDC в Хонг Конг и Canton Fair в Китай
Уважаеми клиенти и партньори,
MGL Group, съставена от компаниите Mastech, KPS и Power Probe TEK има удоволствието да покани всички свои клиенти и глобални партньори да посетят общият щанд на компанията на предстоящото есенно издание на изложенията HKTDC в Хонг Конг и China Import & Export (Canton) Fair в Китай. В дните най-голямото събитие в областта на електрониката, организирано от HKTDC и проведено в HKCEC, Хонконгският панаир на електрониката (есенно издание), темата ще бъде електронни продукти и услуги, навигационни системи, телекомуникационни продукти и услуги за тестване, проверка и сертифициране. Може да ни намерите и да разгледате по-подробно нашите нови продукти на щанд 5C-D22 от 13 до 16,Октомври, 2019.
В периода 15-19 Октомври, 2019 ще ви очакваме на щанд J36-37 & K11-12 в зала № 10.2 най – голямото търговско изложение в Азия, а именно 126-тото търговско изложение на панаирът Кантон, което се провежда в Гуанджоу, Китай
Членовете на новата компания MGL Group (Mastech, KPS и Power Probe TEK) с участие на най-престижното изложение на електроника Electronica, 2018 в Мюнхен, Германия
MGL Груп и нейните членове Mastech, KPS Solutions и Power Probe TEK представиха своите най- нови продукти и решения в областта на измерването на най-престижносто изложение за електроника ELECTRONICA 2018, което се проведе в периода 13-16 Ноември, 2018 в Messe München (Мюнхен, Германия).
Организиран от Messe München, форумът ELECTRONICA се провежда в панаирния център Messe München на всеки 2 години през ноември от 1964 г. Панаирните площи обхващат площ от 142.500m² като дават сцена за обмяна на опит и знания на над 80 000 посетители и над 3000 изложители. На това уникално търговско събитие, MGL Group демонстрира своите продукти в обща изложбена част заедно с трите марки: MASTECH, Power Probe TEK и KPS. Групата предствави и своя нов каталог за 2019 заедно с новата визия и политика за развитие в Европа. MGL Group иска да благодари на всички посетители и партньори, които отделиха време да посетят изложението и ще ви очакваме отново на същото място през 2020 г.
Mastech, KPS и Power Probe TEK с общо участие на най-големият търговски панаир Canton Fair в Китай
За поредна година MASTECH взе участие на най-голямото търговско изложение в Китай - China Import and Export Fair познат още като Canton Fair от 15-19 Октомври, 2018. Компанията традиционно представи на своите партньори и клиенти новостите при измервателни уреди от своето портфолио заедно с новия си каталог на 2019 и организира срещи и продуктови демонстриция с дистрибутори и клиенти. Общият изложбен щанд на MGL Group се зарадва на огромент интерес и голяма посещаемост, тъй като марката MASTECH е лидер в измервателните уреди и апаратура в Китай и Азия. Изложението Canton Fair е най-големият търговски форум в Китай, който се организира от 1957 г. и се провежда ежегодно през пролетта и есента като може да похвали с площ от 1,18 милиона м² с над 200 000 посетители. През всички дни на изложението и MASTECH успя да представи новата визия и политика на компанията заедно със своите международни партньори от MGL GROUP - Power Probe TEK (САЩ) и KPS Solutions (Испания).
MGL Group взе участие с общ представителен щанд на HKTDC Electronics Fair през 13-16 Октомври, 2018
За пореден път MASTECH се представи най-новите си продукти и решения заедно с всички членове на новата глобална група, наречена MGL GROUP, състояща се от Mastech, Power Probe TEK (САЩ) и KPS Solutions (Испания) в Хонг Конг на изложението HK Electronics Fair. От 2014 г. MASTECH е част от голямото семейство на HKTDC Hong Kong Electronics Fair – глобален търговски форум за електронни продукти, който предлага 4 дни всяка есен и пролет, пълни с иновациите, нови технологии и свежи познания на своите изложители и посетители. HKTDC е един от най-популярните панаири в Азия с изложбена площ на 69,600m² и над 60 000 посетители като привлича посетители от всички държави в глобален мащаб, давайки сцена за новите разработки, които оформят бъдещето на света на електрониката.
MASTECH Group и KPS Solutions откриха първата производствена база за измервателни уреди в Испания
На 31 май, 2018 Mastech Group заедно със своя европейски партньор KPS Solutions отикриха първата фабрика за проектиране и производство на измервателни уреди и тестови инстументи в Испания. Лентата на KPS Euman и новите производствени мощности беше прерязана в присъствието на Джаки Айпи, изпълнителен директор на Mastech Group и Хосе Мария Гарсия Риера, изпълнителен директор на KPS.
Новата фабрика и дистрибуционен център на KPS Euman са разположени в Астурия, Испания и покриват площ от над 3500 m² като се присъединяват към текущата база на KPS от над 6500 m² и по този начин завършват развитието на необходимата инфраструктура за централно производство и снабдяване на нуждите на европейския пазар. Целите, поставени от KPS Euman за следващите пет години е да постигнат висок процент на иновация в производството на измервателни уреди с годишен оборот от 15 милиона евро, производствен капацитет от 250 000 единици и приблизително генериране на 30 нови работни места.
KPS Euman са инвестирали и в свой европейски център за научноизследователската и развойна дейност (R&D), както складови и логистични мощности, които да се фокусират върху развитие на клиентско обслужване и подобряване на партньорската мрежа за Европейския пазар. През четвъртото тримесечие на 2019 компанията очаква и откриване на собсветна лаборатория за услуги с добавена стойност като ремонти и калибриране на оборудване с възможност за издаване на международни сертификати.
Използваме бисквитки, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с общите условия Разбрах